Ett skal till iPhone 13

november 28, 2021 by - Uncategorized

Ja, det blev faktiskt ett inlägg till om detta. Jag kunde inte hålla fingrarna borta. Dessutom är det ganska många av er som önskat höra mer så vem är jag att neka er det. Detta kommer, återigen, att handla om min inhandling av skal till iPhone 13. För er som inte har hängt med kommer här en anledning varför:

Nyligen så kontaktade min gamla far mig för att hjälpa till med ”den där jävla telefonen” som han kallar den. Han hade, återigen, tappat den och den hade tagit skada. Inte för att den inte fungerade, men den hade en liten repa i sig. Det gillade han inte. Inte alls, faktiskt. Nåväl, han ägde en iPhone 13 och han ville ha ett skal till den. ”Men du har ju redan ett skal till din iPhone 13?” sa jag försiktigt och han svarade, halvt vrålandes: ”Ja, men jag vill ha ett riktigt skal till min iPhone 13, förstår du väl? Ser du inte hur den ser ut?” frågade han och pekade på en liten skråma som uppstått i mobilens högra hörn. Jag lutade mig fram och kisade med ögonen för att se bättre. Det spelade ingen roll att jag knappt såg den. Han hade bestämt sig. Ett nytt skal till hans iPhone 13 skulle det få bli.

Sagt och gjort. Jag rusade ner till affären och frågade om de hade något som gjorde det omöjligt att skada telefonen. ”Omöjligt? Hur omöjligt då, tänker du?” frågade killen i kassan, fullkomligt rimligt. Fanns det skal till iPhone 13 som helt garanterade skydd i alla lägen? Förstås inte. Jag förklarade läget och sa att det var till min pappas telefon. Han gav mig en blick som om han förstod precis vilken position jag befann mig i. Jag mötte blicken och skakade subtilt på huvudet. Han gjorde det samma. Sedan kom vi till sak. 

iPhone 13-skal skulle det vara och han tog fram några varianter. Jag kände på samtliga. Vi arbetade oss tillsammans igenom skal för skal till iPhone 13. Kände och böjde. Allt för att se till att jag valde det mest skyddande skalet. Jag valde ett i silikon. Det kändes bra och det var tjockt. Jag tog hem skalet till pappa, trädde på det på hans iPhone 13 och höll mina tummar för att han skulle vara nöjd.

Nu var det bara att vänta och se.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *