Ett skal till Samsung s20

mars 3, 2022 by - Uncategorized

2021 års bästa köp blev skal till min Samsung s20. När jag säger det så kanske det låter som att jag inte haft något förut. Det har jag. Faktum är att jag redan har hunnit med att avverka flera stycken. Det har varit en väldig ruljangs på skalen till min Samsung s20 sedan jag köpte den faktiskt. Jag tror att en viktig anledning till varför är snålhet. 

Jag hade lagt ganska stora summor pengar på den där telefonen. Jag ångrar inget men snacka om att mobiler börjar bli dyra. Att sedan köpa ett skal till min Samsung s20 för en massa pengar kändes bara fel. Det gick bara inte. Jag valde därför att köpa de första skalen till min Samsung s20 på de allra billigaste men mest opålitliga sidorna. Det var en dålig idé. Jag hittade massor av sådant som jag tyckte såg bra ut på bild men som, när jag beställt dem, var fel. De höll liksom inte önskat kvalitet, tyckte jag. Sedan var de förstås väldigt billiga så det var kanske bara att jag hade för höga förväntningar.

Jag tänkte sedan om. Man skulle kunna säga att jag gjorde en 180 graders-move. Det var dags för mig att köpa skal till min Samsung s20 för mer pengar och garanterat bra kvalitet. Jag sökte runt på nätet som en galning. Vilket företag var egentligen mest pålitligt när det kom till skal, kanske specifikt till Samsung s20? Kunde någon googling ta mig rätt, frågade jag mig.

Till slut hamnade jag på en sida som hävdade att de var Sveriges största på just mobilskal. Detta gällde tydligen skal till Samsung s20 och andra telefoner. Jag trodde inte på detta först och gick därför in i filterfunktionen för att se efter själv. Det var makalöst. Det fanns precis hur mycket skal som helst, både till Samsung s20, iPhones och allt möjligt.

Jag trodde knappt att det var sant. Trodde knappt att det fanns så många olika produkter. Det var olika märken och prisklasser. Det fanns lösningar av olika material och påstådda stötgarantier. Silikon, hårdplast, läder – ja, allt möjligt verkligen! Jag blev sittandes i ett par timmar och skummade igenom sida efter sida med produkter. Till slut landade jag på ett skal till Samsung s20 som låg precis i linje med min smak. Det skulle det få bli och jag har inte tittat mig om sedan dess!

Skicka gärna bilder på era mobilskal och kommentera som vanligt i inlägget!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *